×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Het Beste Van
020 6230008

Cape Point Nature Reserve

Cape Point Nature Reserve | Groepsreizen in Zuid-Afrika

Leeuwenwelpje

Leeuwenwelpje | Groepsreizen in Zuid-Afrika

Zululand

Zululand | Groepsreizen in Zuid-Afrika

Groepsreizen in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is het meest bezochte vakantieland van Afrika. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het land wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van nationale parken. Aan de oostkust - langs de Indische Oceaan vindt u paradijselijke stranden en badplaatsen. Kaapstad is een levendige metropool met een groot aantal bezienswaardigheden.

Tijdens een vakantie in Zuid-Afrika kunt u op zoek naar de Big-Five in de diverse nationale parken. In het noorden zijn de meeste wildparken. Richting het zuiden verandert het landschap in een groen landschap met westerse invloeden. Maar... Zuid-Afrika biedt meer dan alleen natuur! Geniet van de heerlijke wijnen, breng een bezoek aan Kaap de Goede Hoop en Kaapstad. Kaapstad is door de unieke ligging één van de mooiste steden ter wereld. De stad ligt op een schiereiland ingeklemd tussen de beroemde Tafelberg en de imposante Tafelbaai.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden van groepsreizen in Zuid-Afrika hebben wij voor u diverse voorbeeldreizen samengesteld. Vanzelfsprekend zijn deze reizen te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie, om ideeën op te doen voor uw eigen reis op maat. U kunt ook altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw rondreis naar Zuid-AfrikaGroepsreizen in Zuid-Afrika

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid