×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Het Beste Van
020 6230008

Limpopo National Park

Limpopo National Park | Autorondreizsen in Zuid-Afrika

National Park Mpumulanga

National Park Mpumulanga | Autorondreizen in Zuid-Afirka

Ithala Game Reserve

Ithala Game Reserve | Autorondreizen in Zuid-Afrika

Autorondreizen in Zuid-Afrika

Zuid Afrika is gemakkelijk te verkennen met een huurauto. De wegen en de bewegwijzering zijn uitstekend. Er zijn een groot aantal tolwegen. Neem hiervoor altijd kleingeld mee. In Zuid-Afrika wordt links gereden. Wees daarom vooral in de eerste dagen op uw hoede, zodat u tijd hebt om hieraan te wennen. U bent verplicht om een veiligheidsgordel te dragen en het is verboden om alcohol te drinken voor of tijdens het rijden. In Zuid-Afrika is max. 120 km per uur toegestaan. Soms max. 100 km per uur en in bebouwde gebieden max. 60 km per uur. In de meeste nationale parken moet u langzamer rijden (b.v. Krugerpark max. 40 km per uur). Bij een strafovertreding wordt de boete, samen met de administratiekosten, van uw creditcard afgeschreven. Autorondreizen in Zuid-Afrika is een unieke manier om het prachtige Zuid-Afrika te ontdekken!

Tip

Voor uw veiligheid raden wij u aan niet ‘s nachts te rijden. Het is vroeg donker. Er is over het algemeen geen verlichting bij de wegen. Ook de strepen op de weg zoals u in Nederland gewend bent, zijn vaak niet aanwezig. De mensen lopen van hun huis naar het werk vlak langs de weg. U moet niet vreemd opkijken als er koeien of geiten op de wegen lopen. Neem tijdens de rondreizen in Zuid-Afrika en vooral in afgelegen gebieden voldoende drinkwater mee. Het leidingwater in Zuid-Afrika is drinkbaar, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Water is bijna overal beschikbaar.

Bestuurder en rijbewijs

U dient in het bezit te zijn van een geldig nationaal en internationaal rijbewijs. Beide rijbewijzen dient u altijd bij u te hebben tijdens het rijden. Het internationale rijbewijs kunt u kopen bij de ANWB en krijgt u uitsluitend op vertoon van uw gewone rijbewijs. Neem hiervoor ook een pasfoto mee. Afstanden Zuid-Afrika is een groot land, ook al is er lang niet zoveel verkeer op de wegen als in Europa. Deel uw vakantie in en maak de dagetappes niet te lang. Laat u indien gewenst adviseren door ons.

Benzine

Benzine en diesel zijn in de meeste plaatsen en parken, met contant geld, beschikbaar. Creditcards worden bij tankstations niet geaccepteerd. Tank altijd wanneer u daar de gelegenheid voor heeft. De kosten van benzine en diesel variëren van 14 ZAR in de stad tot 16 ZAR in afgelegen gebieden (stand juli 2013).Autorondreizen in Zuid-Afrika

 

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid