×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Het Beste Van
020 6230008

Chundu Island

Chundu Island | Victoria Falls

The Elephant Camp

The Elephant Camp | Victoria Falls

Victoria Falls

Victoria Falls | Victoria Falls

Victoria Falls

Victoria Falls is zowel de naam van het indrukwekkende natuurwonder als van het stadje in de buurt van de watervallen. Dit watergordijn is uitgeroepen tot het zevende wereldwonder en is één van de belangrijkste toeristische attracties in heel Afrika. Hier stort de Zambezi zich donderend omlaag in de Batoka Gorge en vormt zo het grootste watergordijn ter wereld. In de maanden april en mei, als de rivier zijn hoogste peil bereikt, stort hier 545 miljoen liter water per minuut naar beneden.

De plaatselijke bevolking noemde dit schitterende natuurspektakel heel toepasselijk Mosi-oa-Tunya of "rook die dondert", maar het werd door de Schot David Livingstone omgedoopt tot Victoria Falls, genaamd naar de Queen Victoria, de toenmalige koningin van Engeland.

De Victoria watervallen zijn één van de mooiste en spectaculairste watervallen van de wereld. De watervallen worden gevoed door de machtige Zambezi-rivier. Bij de watervallen vindt u ook het monument van Dr. Livingstone.

U kunt de watervallen bezoeken (en erbij verblijven) aan de Zimbabwaanse kant (Victoria Falls) of aan de Zambiaanse kant (Livingstone). Aan beide kanten hebben wij prachtige accommodaties voor u beschikbaar. Hieronder vindt u de selectie van onze accommodaties en enkele complete arrangementen.

Als u gaat bladeren op onze website zult u zien dat we de hotels, resorts, game-lodges en safarikampen steeds vermeld hebben op de bestemmingspagina’s van Zimbabwe.

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van "Het Beste Van". Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

onderweg met kano | rondreizen zimbabwe
Vanaf € 5.562

per persoon

Best of Zimbabwe

10-daagse rondreis met de ongerepte natuur bij Mana Pools en Lake Kariba. Maak vervolgens kennis met het land van de grote grijze reuzen in Hwange...

Lees meerOfferte aanvragen

Ilala Lodge | rondreizen Zimbabwe
Vanaf € 3.781

per persoon

Vergeten Zimbabwe

Unieke dierenobservaties staat centraal in deze 10-daagse rondreis in het vergeten Zimbabwe. Word betovert door kleurrijke en afwisselende...

Lees meerOfferte aanvragen

Hwange National Park
Vanaf € 3.350

per persoon

Ontdek Zimbabwe per huurauto

Een uitdagende 12-daagse autorondreis waar kennis wordt gemaakt met lokale cultuur en wilde dieren.

Lees meerOfferte aanvragen

Great Zimbabwe Ruinen
Vanaf € 5.890

per persoon

Oude pracht opnieuw ontdekken

Een reis vol met bijzondere hoogtepunten die begint in de Eastern Highlights, 'Zwarte Woud van Afrika' en 12 dagen duurt.

Lees meerOfferte aanvragen

Matopos Hills
Vanaf € 1.794

per persoon

Grote Zimbabwe rondreis

Een 20-daagse reis door de meest gevarieerde bestemming in Afrika: Zimbabwe. Tijdens deze reis verkent u reservaten per auto, te voet en per boot.

Lees meerOfferte aanvragen

Rhino Sanctuary
Vanaf € 2.307

per persoon

Zimbabwe en Botswana Safari

Een safari van 16 dagen met Sunway Safaris door Zimbabwe en Botswana. Met hoogtepunten als Chobe National Park en de Victoria watervallen.

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.