×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Het Beste Van
020 6230008

Ngorongoro National Park

Ngorongoro National Park olifant | vakantie tanzania

Giraffe

giraffe | vakantie tanzania

Jakhals op de savanne

Savanne jakhals | vakantie tanzania

Vakantie Tanzania

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie in Tanzania? "Het Beste Van" helpt u graag met het realiseren van uw droomreis naar dit fantastische land.

Landschap Tanzania

Tanzania is het land van de superlatieven. U vindt er niet enkel de hoogste berg van Afrika, de Mount Kilimanjaro, maar u treft er ook de 3 grootste Afrikaanse meren aan: het Malawi meer, het Tanganika meer en het Victoria meer. Ook herbergt Tanzania de grootste wildconcentraties ter wereld. Toch is dit land minder bekend en minder druk dan het populaire buurland Kenia.

The Big Nine

Tanzania is dé safaribestemming bij uitstek. Tijdens een safari in Tanzania vindt er tal van wildreservaten en natuurparken zoals onder andere het bekende Serengeti National Park , de adembenemende Ngorongoro Crater en Mount Kilimanjaro. In Tanzania heeft u de kans om de “the Big Nine” aan te treffen: olifant, buffel, neushoorn, leeuw, luipaard, cheetah, nijlpaard, zebra en giraf. Bovendien zijn de reservaten zo groot, dat u maar af en toe een ander voertuig tegenkomt, waardoor u er geniet van een oase van rust. Dat maakt een vakantie in Tanzania extra speciaal.

Fly-in safari in Tanzania

Het specerijeneiland Zanzibar, is als afsluiter dé strandbestemming van een safari. Tanzania is geen goedkope reisbestemming, maar u krijgt er wel waar voor uw geld. Een ideale manier om Tanzania te ontdekken is met een fly-in safari.

Bevolking Tanzania

Gaat u op vakantie naar Tanzania? Er wonen ca. 36 miljoen mensen in Tanzania. De bevolking is voor 97% van Afrikaanse oorsprong. Overwegend Bantu met daarnaast Niloten, Nilo-Hamiti, Arabieren en Europeanen. Dodoma is sinds 1973 de officiële hoofdstad van Tanzania. De stad ligt centraal in het land, ten westen van de voormalige hoofdstad Dar es Salaam. Dodoma heeft ruim 180.000 inwoners.Tanzania

Tip voor uw vakantie in Tanzania!

Het land biedt verschillende reismogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit reizen in internationaal gezelschap, of een safari op maat per 4WD. Daarnaast kunt u ook de lange trajecten met kleine vliegtuigjes af leggen. Dit is tevens de beste manier om o.a. Selous en Ruaha te bezoeken.

Reisaanbiedingen voor uw vakantie in Tanzania

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen. Onze medewerkers helpen u graag voor een vakantie naar Tanzania die al uw verwachtingen overtreft!

Wilt u op vakantie naar Tanzania? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan.

Uitgelichte reizen in Tanzania

Serengeti safari | rondreizen tanzania
Vanaf € 2.395

per persoon

Kennismaking met Tanzania

Van Arusha naar Zanzibar tijdens deze 5-daagse safari. Een reis die een intense ervaring biedt en langs de hoogtepunten van Noord-Tanzania gaat.

Lees meerOfferte aanvragen

Olivers Camp Asilia | rondreizen tanzania
Vanaf € 4.541

per persoon

Tanzania Intens

Wordt meegenomen op een spannende rondreis met een Engelssprekende gids tijdens deze 10-daagse rondreis.

Lees meerOfferte aanvragen

Leeuwen op de uitkijk | rondreizen tanzania
Vanaf € 1.753

per persoon

Puur Tanzania

Ontdek de nationale parken in het noorden van Tanzania tijdens een 7-daagse kampeersafari.

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid