×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Het Beste Van
020 6230008

Dugong Beach Lodge

Dugong Beach Lodge | Groepsreizen in Mozambique

Snorkelen bij Machungulo Beach Lodge

Snorkelen bij Machungulo Beach Lodge | Groepsreizen in Mozambique

Groepsreizen in Mozambique

Onze rondreizen zijn groepsreizen in Mozambique met een internationaal gezelschap en met een Engelsprekende gids. De rondreizen die hieronder staan vormen slechts een selectie van de reizen die wij u aan kunnen bieden in Mozambique. Vindt u de reis van uw keuze hier niet bij, bel of mail ons dan gerust met uw specifieke wens. Met onze prachtige groepsreizen in Mozambique ontdekt u het fascinerende land niet alleen, maar met een groep van maximaal 20 personen.

Volgens ons is Mozambique een aangenaam en interessant vakantieland. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het binnenland wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van nationale parken. Door de beperkte infrastructuur en de ecologische kwetsbaarheid heeft de regering bewust gekozen om in Mozambique geen massatoerisme te ontwikkelen. Mozambique heeft alle ingrediënten voor een exclusieve safaribeleving!

Mozambique is een paradijs met witte stranden en prachtige eilanden. Mozambique staat aan het begin van een veelbelovende toeristische toekomst en heeft alles in zich om een topbestemming te worden. U vindt er niet enkel de mooiste stranden aan het zuidelijk halfrond, maar ook een gevarieerde fauna en flora, een kleurrijke lokale cultuur en een prachtige koloniale architectuur. De belangrijkste toeristische bezienswaardigheden zijn Maputo en Beira en de eilanden van de Bazaruto archipel. Ook “birdwatching” is enorm populair in Mozambique.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij voor u diverse voorbeeldreizen samengesteld. Vanzelfsprekend zijn deze reizen te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie, om ideeën op te doen voor uw eigen reis op maat. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis naar Mozambique!Groepsreizen in Mozambique

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van "Het Beste Van". Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Blyde River Canyon
Vanaf € 2.317

per persoon

Ontdek Zuid-Afrika en Mozambique

Best of both worlds, dat omschrijft deze 15-daagse safari. Ontdek veelzijdig Afrika in Zuid-Afrika en ontspan vervolgens aan het tropische strand van...

Lees meerOfferte aanvragen

Rhino Post Safari Lodge
Vanaf € 2.146

per persoon

Bush & Beach

Beleef de wereld van de Big Five in deze reis van 9 dagen dat u meeneemt door Mozambique en Zuid-Afrika.

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.