×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Het Beste Van
020 6230008

Olifanten safari, Kenia

Safari olifanten | Vakantie Kenia

Masai kinderen, Kenia

Masai Mara cultuur | Vakantie Kenia

Giraffen, Kenia

Giraffen | Vakantie Kenia

Vakantie Kenia

Wilt u op vakantie naar Kenia? Kenia is een land van opvallende tegenstellingen. In het noorden vindt u een door woestijngebied terwijl de rest van Kenia groen en vruchtbaar is. U kunt er tevens genieten van zonovergoten stranden aan de oostkant, maar ook van met sneeuw bedekte toppen van de Mount Kenia. Bovendien is het een land vol van eeuwenoude leefgewoontes en tradities, terwijl het wel het meest toeristische land is van Afrika.

Wildparken & Natuurreservaten in Kenia

Kenia heeft reeds een lange traditie in toerisme en meer bepaald in safari’s (Swahili voor reis). Kenia telt prachtige wildparken en natuurreservaten: Amboseli, Tsavo en Masai Mara zijn slechts enkele voorbeelden. Uniek en wereldwijd bekend is het fenomeen van de migratie, als honderden gnoes en zebra’s de Mara rivier doorkruisen van november tot januari en van juli tot augustus. Een spektakel waar ieder jaar onder andere enorm veel mensen op af komen die op vakantie zijn in Kenia.

Bezienswaardigheden tijdens uw vakantie in Kenia

Naast de vele wildparken zijn er nog heel wat andere troeven zoals de hoofdstad Nairobi en de badplaatsen Mombasa en Malindi. Bovendien treft u er ook de Great Rift Valley aan, een grote scheur in de aardkorst die het land doorsnijdt van noord naar zuid en van Jordanië tot Mozambique loopt over een totale lengte van 6450 km. In deze vallei bevinden zich tal van uitgestrekte meren zoals Lake Nakuru en Lake Baringo. Dit zijn echte bezienswaardigheden tijdens uw vakantie in Kenia.

Schitterende koraalriffen

Tenslotte is het ook een must voor duikers en snorkellaars: in het uiterste zuiden van Kenia ligt het beschermde zeepark Kisite National Park waar schitterende koraalriffen te zien zijn.

Kenia

Tip voor uw vakantie in Kenia!

Door de slechte staat van het wegdek raden we autohuur in Kenia af. Het best bezoekt u Kenia tijdens een georganiseerde rondreis met gids/chauffeur of tijdens een fly-in safari. Een bezoek aan Kenia is ook uitstekend combineerbaar met een safari in Tanzania of een strandvakantie in Mombasa of Zanzibar.

 

Reisaanbiedingen voor uw vakantie in Kenia

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen. Onze medewerkers helpen u graag voor een vakantie naar Kenia die al uw verwachtingen overtreft!

Uitgelichte reizen in Kenia

Vanaf € 3.323

per persoon

Into the wild - Masai Mara Explorer

Een fantastische combinatiesafari in twee prachtige privé reservaten die grenzen aan het beroemde Masai Mara.

Lees meerOfferte aanvragen

Masai Mara Safari
Vanaf € 1.825

per persoon

Op weg naar de Indische Oceaan

8 of 13 dagen durende reis waaronder een bezoek aan Lake Nakuru National Park niet kan ontbreken.

Lees meerOfferte aanvragen

Familie reis
Vanaf € 2.476

per persoon

Familiereis Kenia

Tijdens deze 8-daagse reis beleef je de Afrikaanse wildernis met het hele gezin. Spot de Big Five tijdens safari's en leer de lokale cultuur van...

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid