×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Het Beste Van
020 6230008

Amakhala

Amakhala | Rondreizen Zuid-Afrika

Elephant National Park

Elephant National Park | Rondreizen Zuid-Afrika

Kruger National Park

Kruger National Park | Rondreizen Zuid-Afrika

Rondreizen in Zuid-Afrika

Bustours, Safaritours en Selfdrives

Rondreizen in Zuid-Afrika kan op verschillende manieren. Zuid-Afrika is een perfecte bestemming om in rond te reizen. Een rondreis in Zuid-Afrika is met een huurauto, camper, 4×4 terreinauto, in een georganiseerde busvakantie, met een klein vliegtuigje voor een fly-in safari of per trein. De luxueuze ‘Rovos Rail’ gaat vanaf Kaapstad dwars door Zuid-Afrika naar Johannesburg.Rondreizen in Zuid-AfrikaDe Shongololo-Express ‘Good Hope’ volgt vanuit Kaapstad de Indische Oceaan kust naar Durban en vandaar landinwaarts langs de Drakensbergen naar Johannesburg. Zelfs op de fiets het land ontdekken is mogelijk. Het wegennetwerk is naar onze maatstaven goed.

Toeristen kunnen kiezen uit een keur aan accommodaties: van hotels, bed & breakfast, unieke en soms zeer exclusieve lodges en gastenverblijven, boerderijen en campings. Sommige toeristische projecten zijn door de lokale bevolking opgezet zodat men een kijkje krijgt in hun eigen dagelijkse leven.

U kunt ervoor kiezen om tijdens uw vakantie lange afstanden binnen Zuid-Afrika te vliegen zodat u alle tijd heeft om het mooiste van Afrika te bezichtigen. Als alternatief organiseert "Het Beste Van" door Zuid-Afrika ook safari’s over land. Daarbij concentreren we ons op kleinschalige accommodaties.

Safari’s per 4×4 safariauto zijn het meest gebruikelijk in Zuid-Afrika, maar op sommige plaatsen zijn wandelsafari’s mogelijk.

Optimaal vervoer en accommodatie

Reizen betekent voortbewegen. Daarbij spelen vervoermiddelen een essentiële rol. Ons uitgangspunt bij de selectie daarvan is dat het vervoer veilig moet zijn. Waar mogelijk moet er ook aandacht zijn voor comfort. Vaak reist u daarom met auto of landcruiser met privé chauffeur en op een aantal bestemmingen behoort autohuur eveneens tot de mogelijkheden. Natuurlijk heeft dat ook als voordeel dat je op elk gewenst moment kunt stoppen bij de mooiste plekjes, om te genieten van een prachtig uitzicht of om een stukje te wandelen door een lokaal dorpje.

Tijdens een aantal rondreizen in Zuid-Afrika wordt de mogelijkheid geboden om trajecten af te legen per boot of – bij zeer lange afstanden – per vliegtuig. Als we dat doen zorgen we zo veel mogelijk voor een prettig comfort. Omdat we de rondreizen in Zuid-Afrika graag op uw persoonlijke wensen afstemmen, stellen we u, indien mogelijk, graag in de gelegenheid om zelf uw comfortniveau te kiezen.

Goede accommodaties vormen de basis van een geslaagde reis. Niet alleen speelt het comfort van de kamers en het sanitair een rol, ook een mooie ligging, een centrale bereikbaarheid of een bijzondere sfeer tellen mee bij onze zorgvuldige selectie. Ook kiezen we liefst voor een hotel met op korte afstand daarvan één of meerdere goede restaurants.

Soms voeren rondreizen in Zuid-Afrika u langs een zeer bijzondere overnachtingsplekken: een safaricamp, een ecolodge, of soms zelfs onder de sterrenhemel in een bushcamp.

Op veel van onze individuele arrangementen is het mogelijk een superior pakket bij te boeken. Tegen bijbetaling krijgt u dan betere accommodaties en soms ook een upgrade in vervoer. In de meeste pakketten zitten de excursies en maaltijden inclusief. Kortom: nog meer genieten onderweg! Mocht u zelf al bepaalde hotels op het oog hebben, schroom dan niet en laat het ons weten.
 

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van "Het Beste Van". Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Drakensbergen
Vanaf € 2.240

per persoon

Zuid-Afrika, het regenboogland

17-daagse rondreis met alle hoogtepunten van Zuid-Afrika. Maak daarnaast kennis met de lokale bevolking en cultuur.

Lees meerOfferte aanvragen

Drakensbergen Rivier
Vanaf € 2.514

per persoon

In het land van de Zulu

Ontdek op eigen tempo de cultuurrijke provincie van KwaZulu-Natal tijdens deze 15-daagse rondreis.

Lees meerOfferte aanvragen

Madikwe Safari Lodge
Vanaf € 2.428

per persoon

Malariavrij Zuid-Afrika

10-daagse autorondreis die zeer geschikt is voor gezinnen. Tijdens deze reis ontdek je onder meer de Big Five in Madikwa Game Reserve.

Lees meerOfferte aanvragen

Ngorongro Krater gnoes | rondreizen tanzania
Vanaf € 7.671

per persoon

Safari in stijl

Het beste van noordelijk Zuid-Afrika ontdekt u tijdens deze 17-daagse rondreis. Dit is Zuid-Afrika op zijn best!

Lees meerOfferte aanvragen

Drakensbergen
Vanaf € 1.990

per persoon

Te voet door Zuid-Afrika

Voor de wandelliefhebber is deze 14-daagse wandelreis ideaal. Terwijl u wandelt kunt u genieten van fraaie landschappen!

Lees meerOfferte aanvragen

Amakhala Game Reserve
Vanaf € 3.025

per persoon

De veelzijdige Garden Route

Van Port Elizabeth naar Kaapstad, dat is de route van deze 8-daagse rondreis. Reis langs lagunes, oerwouden en de overblijfselen van de...

Lees meerOfferte aanvragen

Kaapstad
Vanaf € 1.735

per persoon

Het mooiste van Zuid-Afrika

Zuid-Afrika in een rustig tempo ontdekken staat centraal in deze 21 dagen durende reis. U heeft de mogelijkheid om het avontuurlijke af te wisselen...

Lees meerOfferte aanvragen

Amakhala National Park
Vanaf € 2.820

per persoon

Combinatiereis Zuid-Afrika & Mauritius

Ontdek prachtige nationale parken in Zuid-Afrika waarna er gerelaxt kan worden aan het strand van Mauritius tijdens deze reis van 20 dagen.

Lees meerOfferte aanvragen

Tafelberg
Vanaf € 3.390

per persoon

Cape Town to Victoria Falls Grand Explorer

Een 21-daagse reis met vele hoogtepunten en kennismaking met vele verschillende culturen. Deze reis gaat van Kaapstad naar Victoria Falls.

Lees meerOfferte aanvragen

Knysna Lagune
Vanaf € 2.247

per persoon

Hoogtepunten Western Cape

Tijdens deze 6-daagse rondreis komt u onder andere langs het toeristische centrum van de Tuinroute: Knysna. Gelegen tussen bossen, bergen en de Knysna...

Lees meerOfferte aanvragen

Uitzicht trein
Vanaf € 1.909

per persoon

Nostalgische treinreis tussen Pretoria & Kaapstad

Voor de echte treinliefhebbers is deze 3-daagse treinreis van Pretoria naar Kaapstad zeker een aanrader. De trein heeft een oud-Engelse stijl maar...

Lees meerOfferte aanvragen

Kamer in de trein
Vanaf € 1.909

per persoon

Nostalgische treinreis tussen Pretoria & Durban

Voor treinliefhebbers is deze 3-daagse treinreis van Pretoria naar Durban een echte aanrader. De trein heeft een oud-Engelse stijl maar is...

Lees meerOfferte aanvragen

On board restaurant
Vanaf € 1.909

per persoon

Nostalgische treinreis tussen Victoria Falls & Pretoria

Treinliefhebbers opgelet: deze 3-daagse treinreis van Victoria Falls naar Pretoria is een beleving die je meegemaakt moet hebben. De trein heeft een...

Lees meerOfferte aanvragen

Fish river canyon
Vanaf € 1.538

per persoon

Cape to Namibia -route per 4x4

Autorondreis van 16 dagen langs een adembenemende route. De route gaat langs toeristische hoogtepunten als Cederbergen, Namaqualand, Fish River Canyon...

Lees meerOfferte aanvragen

Oyster Bay
Vanaf € 1.277

per persoon

Kaapstad en Tuinroute

Deze 12-daagse rondreis gaat langs het groene hart van Zuid-Afrika. Ontdek in alle rust de regio's gelegen tussen Kaapstad en Port Elizabeth.

Lees meerOfferte aanvragen

Kruger National Park
Vanaf € 2.199

per persoon

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Ontdek de bekende en onbekende plekjes tijdens deze rondereis van 19 dagen. De rondreis begint in Johannesburg en eindigt daar ook.

Lees meerOfferte aanvragen

Kgalagadi Transfrontier National Park
Vanaf € 2.628

per persoon

Noordelijke Kaapse Caleidoscoop

Wanneer u niet langs de toeristische wegen wilt reizen is deze 17-daagse rondreis ideaal. Tijdens deze reis wordt er onder andere bezoek gebracht aan...

Lees meerOfferte aanvragen

Drakensbergen
Vanaf € 1.291

per persoon

Drakensbergen Caleidoscoop

Tijdens deze 10-daagse reis rij je van Druban naar Johannesburg met veel wandelmogelijkheden.

Lees meerOfferte aanvragen

Kariega Game Reserve
Vanaf € 2.582

per persoon

Beleef de natuurschoonheid van Zuid-Afrika met een Kea-camper

Reis met een camper 22 dagen door het grote Zuid-Afrika. Beleef Zuid-Afrika op een comfortabele en ontspannen manier!

Lees meerOfferte aanvragen

Woodall Country House & Spa | accommodatie Zuid-Afrika

Woodall Country House & Spa

Deze oude boerderij uit het begin van de 20ste eeuw is liefdevol omgebouwd tot een boutique hotel. Uitstekende service, rust en een privésfeer, een...

Lees meerOfferte aanvragen

Beach Break | accommodatie in Zuid-Afrika

Beach Break

Kleinschalig vakantiecomplex met een ontspannen sfeer. De kamers bevinden zich in drie villa’s, elke villa heeft een privétuin met zwembad en 4 ervan...

Lees meerOfferte aanvragen

Paxton Hotel

Port Elizabeth is meer dan een tussenstop – het is een plek voor strand- en cultuurliefhebbers! Paxton Hotel heeft een maritieme touch en Afrikaanse...

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.