×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Het Beste Van
020 6230008

Kruger National Park - Zuid-Afrika

Kruger National Park | rondreis Afrika

Namid Naukluft National Park, Dead Vlei - Namibië

Dead Vlei in Namibië | rondreis Afrika

Olifant in Okavango Delta - Botswana

Olifant in Okavango Delta - Botswana | rondreis Afrika

Giraffen in Kenia

Giraffen in Kenia | rondreis Afrika

Rondreis Afrika

Een rondreis door Afrika, hoe klinkt dat? Van Zimbabwe tot Zuid-Afrika, in het continent is genoeg te beleven. Wat dacht u van een bezoek aan Kaapstad? Natuurlijk mag u een bezoek aan deze prachtige stad niet overslaan tijdens uw rondreis door Afrika. Geniet van het prachtige uitzicht op Kaap de Goede Hoop, wandel naar de top van Tafelberg of zie met eigen ogen de cel waar Nelson Mandela 27 jaar lang gevangen zat.

Op safari tijdens uw rondreis door Afrika?

De mooiste safari reizen maakt u in Oost-Afrika. Ga op safari in Tanzania en breng een bezoek aan het beroemdste wildpark ter wereld, namelijk: Serengeti National Park. Hier kunt u tijdens uw rondreis door Afrika prachtige plaatjes schieten van de Big Five en vele andere diersoorten. Jaarlijks trekken miljoenen gnoes, gazelles en zebra’s van het Serengeti National Park in Tanzania naar Maasai Mara in Kenia. Het aanschouwen van deze Grote Trek is een bijzondere ervaring. Een ervaring die u nooit meer zult vergeten!

De perfecte afsluiting voor uw rondreizen door Afrika

Veel mensen sluiten hun rondreis door Afrika af met een kleine strandvakantie. Afrika kent genoeg prachtige stranden om te ontspannen. Bent u op zoek naar een hagelwit strand met wuivende palmbomen en een intens blauwe zee? Sluit dan uw rondreis door Afrika af met bijvoorbeeld een vakantie Mauritius. Mauritius is één van de parels van de Indische Oceaan. U komt hier volledig tot rust en als u geluk heeft, spot u er springende dolfijnen. En wist u dat de onderwaterwereld van Mauritius prachtig is? Ga duiken of snorkelen en spot prachtige vissoorten en schaaldieren in het onderwaterparadijs.

Uw onvergetelijke rondreis begint bij "Het Beste Van"!

Wilt u een rondreis door Zuid-Afrika maken? Van complete reizen tot losse reisonderdelen, "Het Beste Van" helpt u daar graag bij. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 020 - 623 00 08. Daarnaast kunt u per mail contact met ons opnemen via verkoop@impalatours.nl. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van reizen door Zuid-Afrika. Kortom: met "Het Beste Van" maakt u van uw rondreis door Zuid-Afrika een onvergetelijke ervaring!