×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Het Beste Van

Team Impala Tours

Impala Tours

Over Ons - "Het Beste Van"

"Het Beste Van" is al ruim 30 jaar dé specialist in op maat gemaakte reizen naar Afrika en de eilanden van de Indische Oceaan. Ook kunnen wij stopovers in Dubai en verlengingen in de Indische Oceaan voor u verzorgen.

Iedere reis is individueel en wordt volledig volgens uw wensen op maat samengesteld. Of u nu op zoek bent naar een safari in Tanzania of een rondreis in Zuid-Afrika, wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis! Ons uitgebreide assortiment en de scherpe prijzen zijn ongeëvenaard, overtuig uzelf. Als lid van de Best of Travel Group maakt u gebruik van de meest ervaren reisspecialisten naar Afrika.

Wij geven u uiteraard informatie uit eerste hand. Samen met onze partners hebben wij jarenlange ervaring in het samenstellen van reizen naar Afrika en kennen deze gebieden als geen ander. Graag zijn we u van dienst bij het samenstellen van een onvergetelijke reis. Onze medewerkers weten uit eigen ervaring alles van de bestemmingen. U kunt er zeker van zijn dat u een perfect op maat gemaakte reis boekt, die aan al uw verwachtingen voldoet.

Het hoofdkantoor van "Het Beste Van" is gevestigd in het centrum van Amsterdam. Daarnaast hebben we een verkoopkantoor in Breda (adres staat onderaan deze webpagina). Uiteraard kunt u een afspraak maken om bij ons langs te komen op kantoor om te praten over uw reisplan. We doen dat het liefst aan de hand van een offerte (om wat gerichter te kunnen praten). Onze kantoren zijn open van maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u ons bellen of e-mailen.

Op deze website vindt u een groot aantal aanbiedingen en reisonderdelen. Deze geven een goed beeld van de reismogelijkheden naar Afrika. Vanzelfsprekend zijn we aangesloten bij alle brancheorganisaties: ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en IATA. Tevens bieden we verzekeringen aan van de Europeesche Verzekeringen.

We zijn u graag van dienst!

Graag stel ik mij even aan u voor

30 jaar geleden begon ik met het verkopen van reizen naar de Pacific (Australië, Nieuw-Zeeland, Stille Zuidzee eilanden en Hawaii). Het bedrijf is ondertussen flink gegroeid – we hebben kantoren in Amsterdam en Breda – en op de Pacific zijn we marktleider. Meer dan 30% van onze klanten elk jaar is repeater,dat wil zeggen klanten die eerder bij ons een reis hebben geboekt. Dat is vrij hoog, aangezien de Pacific aan de andere kant van de Wereld ligt en de meeste mensen daar – bij wijze van spreken – niet elk jaar voor hun vakantie heen gaan.

Klanten waarderen vooral onze enorme kennis over het gebied en onze no-nonsense aanpak in de samenstelling van en overleg over de reis. Ik heb veel geïnvesteerd in systemen om het reserveringsproces foutloos te laten verlopen en uiteraard werpt dat z’n vruchten af. Maar ook telt dat we de prijzen laag houden en veel keuze bieden – we hebben een lange termijn visie. Iedere klant is voor ons speciaal.

Klanten melden ons vaak bij thuiskomst op hun enquêteformulier, dat het hun grootste, verste en meest complexe reis was – maar ook de beste reis die ze ooit gemaakt hebben. Dat horen we uiteraard graag, maar we worden dan ook meteen gevraagd of we ook niet kunnen helpen met een op maat gemaakte reis naar andere bestemmingen. Ik was daar lange tijd erg huiverig voor, aangezien je niet in alles dé specialist kunt zijn en we nog volop konden groeien in de Pacific. Maar ondertussen hebben we een omvang bereikt waarbij we wel met een gerust hart onze vleugels verder kunnen uitslaan.

We zijn een samenwerking aangegaan met "Het Beste Van" - in Nederland de langst bestaande Afrikaspecialist. We hebben ondertussen medewerkers die op alle bestemmingen van ons Afrikaprogramma veelvuldig gereisd hebben. Na enkele jaren van opbouwen van kennis durf ik nu dus wel te stellen – we kunnen Afrikaals dé specialist aanbieden. Overtuig uzelf en vraag een offerte aan voor een maatwerkreis.

Afrika is een continent dat in je bloed kruipt. Als je er ooit geweest bent – laat het je niet meer los. Ik reisde 30 jaar terug - in m’n studietijd - veelvuldig naar Afrika, alles bij elkaar meer dan anderhalf jaar door landen als Egypte, Sudan, Kenia, Tanzania, Congo (toen nog Zaïre), Zambia, Malawi, Zimbabwe, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika.

Tegenwoordig ligt de nadruk erg op safari-reizen in extreem luxe Wilderness Lodges. Maar er is zoveel meer in Afrika, de rijke tradities van de bewoners, de verschillende regio's, de prachtige natuur, de rust maar vooral ook het gevoel op het oercontinent te zijn waar het allemaal begon.

 

Rob Kusters

(directeur "Het Beste Van")

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier